Lentopallo on siisti joukkuelaji, jossa saa lyödä palloa – ja lujaa!

Lentiksessä saa uusia kavereita, ja taidot sekä kunto kehittyvät. Nuori Suomi –sinettiseuraksi ansioituneella Blues Volleylla on sekä tyttö- että poikajoukkueita lähes joka ikäluokassa, ja lisää joukkueita perustetaan uusien harrastajien toiveesta. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Lentopallon aloittaminen on helppoa. Tarvitset vain sisäkengät ja rennot urheiluvaatteet. Pikkujunnut aloittavat pelaamisen pienemmällä pallolla ja kentällä, jolla on kerrallaan kolme tai neljä pelaajaa.

Parasta lentiksessä on pelaajien mukaan kaverit ja turnaukset. Otteluissa jokainen pelaaja pääsee pelaamaan jatkuvan pelaajakierron ansiosta. Tule mukaan ja opi, mitä tarkoittavat esimerkiksi tiikeri, hypäri ja libero!

Blues Volley käynnistää liikuntaleikkikoulu Lentisliikkarin, jossa harjoitetaan leikinomaisesti motoriikkaa ja tutustutaan pehmopalloon.  
Liikkari käynnistyy helmikuun puolivälissä ja kokoontuu Järvenpäässä Piirosen yläkerrassa (tatami 2) torstaisin klo 17.30 - 18.30.
Hinta 70€ sisältää vakuutuksen. Tervetuloa!
Tiedustelut: Tiina Mölkänen, puh. 050 4679 668 e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoittautumiset Heini Sarpakunnas (ryhmän koulutettu ohjaaja) e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Blues Volley ry.
Mikko Partti
puh. 050-599 3288
partti.mikko[at]kolumbus.fi
http://www.bluesvolley.com

Toteutus - Isoweli Oy