Blackbirds United on Suomen 2. suurin salibandyseura johon kuuluu yli 1000 jäsentä. Toimimme keski-uudenmaan alueella, Keravalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Seuralla on kaksi täysipäiväistä työntekijää, toiminnanjohtaja Janne Juntto ja Valmennuspäällikkö Jari Nissinen, joiden avulla seuran toiminaa kehitetään jatkuvasti, entistä laadukkaammaksi.

Seuralla on selkeä junioripolku aina 3-vuotiaasta aikuiseksi asti, pelaajan tason mukaan. Mikäli sinua kiinnostaa seuran toiminta, lue lisää www.blackbirds.fi tai ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Salibandy sopii lajina niin tytöille kuin pojille! Toimintaan pääsee mukaan jo 3-vuotiaana nassikkana, jolloin kerhoissamme opetellaan leikkien yleistaitoja ja lajitaitoja.

blackbirds-1blackbirds-2

  • Blackbirds united Järvenpäässä!

    Blackbirds Unitedin toiminta laajenee Järvenpäässä!

    Kaudella 2014-2015 seuran toiminta laajenee Järvenpäässä selkeästi. Blackbirds pitää Järvenpään liikuntahallilla kesäleirin 2004-2007 syntyneille lapsille viikolla 23.

    Tämän lisäksi Blackbirds aloittaa 2007-2008 syntyneille pojille salibandykerhon Järvenpäässä, ilmoittautumiset aukeavat 1.6. sivuillamme www.blackbirds.fi

Blackbirds
Kumitehtaankatu 5,
04260 Kerava
toimisto(at)blackbirds.fi
http://www.blackbirds.fi/

Toteutus - Isoweli Oy